Wednesday, April 29, 2015

Cele mai awesome filme horror din 2014

1.Annabelle


Cele mai awesome filme horror din 2014
Director: Jhon R. Leonetti
IMDb: 5,5

Este o continuare a filmului The Conjuring, si poate nu la fel de ingrozitor, dar tot merita un loc in lista mea.
Mia e pe cale sa aiba un copil, asa ca sotul ei, John, se decide sa ii faca un cadou perfect: o papusa de epoca pe care o dorea de mult timp.  Intr-o noapte, are loc o crima la casa vecinilor, iar John se duce sa investigheze. Intre timp Mia este atacata  de o femeie, care tine in mana papusa ei, si de un barbat. Din fericire politia ajunge si barbatul este ucis, in timp ce femeia se sinucide in alta camera.Mai tarziu vor afla cine era femeia, si astfel incep tot felul de evenimente stranii si infricosatoare pentru cei doi.


 2.As above,so below


Cele mai awesome filme horror din 2014
Director: Jhon Erick Dowdle
IMDb: 6,1

Potrivit unei legende, piatra filozofala a lui Flamel poate darui viata eterna si transforma orice metal in aur. Scarlett Marlowe si-a dedicat toata viata in gasirea acesteia, si cand afla ca este ascunsa in catacombele Parisului, aduna o echipa, impreuna cu care va pleca in cautarea pietrei. Cu greu vor mai iesi la suprafata, caci vor trebui sa se confrunte cu cele mai mari temeri ale lor.

3.Deliver us from evil


Cele mai awesome filme horror din 2014
Director: Scott Derrickson
IMDb: 6,2

 Sergentul Ralph Sarchie a vazut multe crime si evenimente oribile la viata lui, dar cand un caz bizar si infricosator apare, toate convingerile lui ii sunt puse la indoiala. Se va imprieteni cu un preot catolic, destul de ciudat si el, care va incerca sa il convinga ca supernaturalul exista. Impreuna vor incerca sa descopere sursa din spatele unor crime ingrozitoare.
In plus, filmul e bazat pe investigatia din viata reala a lui Ralph Sarchie, un ofiter NYPD, care dupa s-a reprofilat in demonologist. Acesta povesteste cercetarile si exorcismele pe care le-a facut in cartea "Beware the night".


4. Exists


Cele mai awesome filme horror din 2014
Director: Eduardo Sanchez
IMDb: 5,3

Filmul incepe cu 5 prieteni, care calatoresc catre o cabina, undeva prin Texas, pentru un weekend. Planurile lor sunt ruinate, cand vor descoperi ca Bigfoot este pe urmele lor, si astfel o legenda urbana prinde viata.
Da, stiu. Poate nu va atrage un film horror in care Bigfoot este monstrul principal. Insa fiind regizat de cel care ne-a adus The Blair witch project este un mare plus,si merita vizionat pentru ca filmul are suspans, are groaza si mister. 

5.Geung Si (Rigor Mortis)


Cele mai awesome filme horror din 2014
Director: Juno Mak
IMDb: 6,3


Actiunea filmului se petrece intr-un turn infiorator de locuinte publice din Hong Kong, unde Siu-hou Chin, un actor faimos candva, incearca sa se sinucida. La scurt timp dupa ce este salvat, lucruri misterioase incep sa se intample: creaturi supranaturale care se plimba pe holuri, vanatori de fantome care incearca sa prinda sufletele celor blestemati, zombi si vampiri.Insa nu totul este ce pare a fi...

6.Honeymoon


Cele mai awesome filme horror din 2014
Director: Leigh Janiak
IMDb: 5,6

Pentru proaspetii insuratei, Bea si Paul, lucrurile au luat o intorsatura ciudata, in luna lor de miere. La putin timp dupa  ce au ajuns la cabina unde urmau sa stea, Paul isi gaseste sotia dezorientata si dezbracata in padure, in mijlocul noptii. Desi Bea pare aceeasi persoana, Paul incepe sa creada ca nu a fost un simplu caz de somnambulism, si ca ceva mai grav  si mai sinistru s-a intamplat cu ea in padure.

7.Ouija


Cele mai awesome filme horror din 2014
Director: Stiles White
IMDb: 4,4

Dupa ce, cea mai buna prietena a ei a murit subit, Laine gaseste o tabla ouija veche, in camera prietenei sale, Debbie. Incearca sa o foloseasca pentru a-si lua la revedere de la ea, insa face contact cu un spirit malefic. Evenimente tot mai stranii incep sa se intample, iat Laine recurge la ajutorul prietenilor, pentru a afla cine este spiritul si ce doreste.

8.The Babadook


Cele mai awesome filme horror din 2014
Director: Jennifer Kent
IMDb: 6,9

Amelia este o vaduva, cu un copil de 7 ani speriat in permanenta de monstri, care se lupta sa faca fata grijilor. Ca si cum lucrurile nu sunt destul de rele, amandoi citesc o carte ciudata, despre un monstru pe nume Babadook, care se ascunde in cele mai intunecate colturi ale casei. In continuare lucrurile vor incepe sa escaladeze intr-o adevarata batalie a binelui si a raului.

9.The Possession of Michael King


Cele mai awesome filme horror din 2014
Director: David Jung
IMDb: 5,7

Michael King este un regizor de documentare, care dupa moartea sotiei sale, nu mai crede in nimic. Nici in Dumnezeu, nici in Diavol. Din aceasta cauza, decide sa faca un documentar despre supernatural, el fiind centrul experimentului. Astfel se lasa supus la tot felul de practici oculte si ritualuri, in speranta ca va demonstra ca nu exista nici un diavol. Insa lucrurile nu stau chiar asa...

10.The taking of Deborah Logan


Cele mai awesome filme horror din 2014
Director: Adam Robitel
IMDb: 6,1


Pe parcursul a mai multor luni, Mia Medina impreuna cu o echipa, vor observa viata de zi cu zi a lui Deborah Logan , care este bolnava de Alzheimer, si a fiicei ei Sarah. Pe masura ce zilele trec, intamplari ciudate se petrec in jurul lui Deborah, care nu se potrivesc cu boala ei si aparent ceva a preluat controlul asupra ei.

Cam acestea au fost si desi am vazut mai multe, nu toate au fost la fel de infricosatoare ca acestea. Pe masura ce voi mai urmari filme, voi completa lista. 

No comments:

Post a Comment

Fara comentarii rautacioase.Criticile constructive sunt acceptate.